Vásárlás Mobiltelefon Egyenleg Terhére Telenor

May 4, 2022, 8:20 pm
  1. Akár vásárolni is lehet a Telenor Wallet alkalmazással | [-] mínuszos.hu
  2. A telenorosok immár fizethetnek mindent mobillal | 24.hu
  3. Egyenlegfeltöltési lehetőségek - Telenor
  4. Telenor Magyarország Zrt. - Telenor

Miközben a konkurencia épp megszüntette hasonló szolgáltatását, addig a Telenor egyetlen applikációba költöztette az érintéses és netes fizetést. Így elég a mobilt hozzáérinteni a terminálhoz a boltban, hogy fizessünk. Bővítették a Telenor Wallet appot, így a cég alkalmazása a világ első olyan mobilszolgáltatói tárcája, amely a távoli és az érintéses fizetést egyaránt támogatja, valamint egyszerre megtalálható benne NFC-technológia és a MasterPass szolgáltatás. A szolgáltató a Budapest Bankkal közösen fejlesztette megoldását. A Telenor MobilPass szolgáltatás az alkalmazás segítségével elérhetővé teszi az érintéssel történő fizetést több mint 83 ezer POS-terminállal felszerelt magyarországi üzletben, valamint külföldön is. A szolgáltatást egyelőre csak személyesen a Telenor kijelölt üzleteiben lehet igényelni. Mire van hozzá szükség? NFC-képes androidos okostelefon NFC-képes SIM-kártya (erre települnek rá a bankkártya-adatok) Telenor MobilPass szolgáltatás Telenor Wallet alkalmazás Lehetünk kártyás, számlás vagy akár üzleti előfizetők is, a MobilPass-szal anélkül tehetjük érintéses fizetésre alkalmassá okostelefonunkat, hogy bankot kellene váltani, vagy banki ügyintézésre lenne szükség.

Akár vásárolni is lehet a Telenor Wallet alkalmazással | [-] mínuszos.hu

Az elérhető szolgáltatások köre pedig várhatóan tovább bővül majd. Mivel rukkol elő a konkurencia? Mobilfizetésben úttörő volt még a Gránit Bank, jelenleg náluk érhető még el egyérintéses fizetés a mobilon: ehhez is kell egy bankkártya, egy alkalmazás ( Gránit eBank) és egy NFC-képes androisos mobil. Azonban a Telenor megoldásával ellentétben a Gránit Pay esetén szükséges, hogy a banknál legyen számlánk, s kikapcsolt készülékkel sem működik a szolgáltatás. A Magyar Telekom és az OTP hasonló szolgáltatása, a MobilTárca épp egy hónapja szűnt meg. Az app lehetővé tette, hogy akár okostelefonnal is tudjuk fizetni a boltban, benzinkúton, koncert- vagy színházjegyért, sőt kuponokat és kedvezményeket is gyűjthettünk a SuperShop hűségkártya integrálásával. Maga az alkalmazás is eltűnt a Google Play áruházból. A Magyar Telekom akkor úgy nyilatkozott: még idén új megoldással jelentkeznek. Hogy pontosan mikor, még nem tudni. A Vodafone, OTP és Mastercard közös szolgáltatása, a Vodafone Wallet épp egy hete szűnt meg.

A telenorosok immár fizethetnek mindent mobillal | 24.hu

vásárlás mobiltelefon egyenleg terhére telenor super

Egyenlegfeltöltési lehetőségek - Telenor

  • Vásárlás mobiltelefon egyenleg terhére telenor u
  • Vásárlás mobiltelefon egyenleg terhére telenor ki
  • Vásárlás mobiltelefon egyenleg terhére telenor super
  • ETopUp - Töltse fel a mobilját a weben bankkártyával!
  • Online ügyintézés - Telenor
  • Univerzális egyenleg és hitelkeret felhasználása - Telenor
  • ##### Vásárolni mobil társkereső alkalmazást - Vásárlás mobiltelefon egyenleg terhére - mobilfizetés.
  • 3+2 Együttes: Halvány őszi rózsa CD - Dalnok Kiadó Zene- és DVD Áruház – Mulatós, lakodalmas zene CD

Telenor Magyarország Zrt. - Telenor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

vásárlás mobiltelefon egyenleg terhére telenor facebook
  1. Msz en 1992 1 1 2010 full
  2. Inuyasha a film 3 a világhódítás kardjai
  3. Milyen haj áll jól teszt 2017