A Grincs Teljes Film Magyarul

May 4, 2022, 10:49 pm

szinkronizált amerikai családi animációs film | A Grincs főhőse magányosan éldegél barlangjában a Kobak-hegyen, egyetlen társasága hűséges kutyája, Max. A barlang tele van mindenféle találmánnyal és szerkentyűvel, melyek a házigazda mindennapi kényelmét szolgálják, így a Grincs csak akkor látja szomszédait Kifalván, amikor kifogy az élelemből. Kifalva minden évben karácsonykor megzavarja hősünk magányát az évről évre egyre nagyobb, fényesebb és hangosabb ünnepléssel. Amikor a kik bejelentik, hogy idén háromszor nagyobb lesz az ünnepség, a Grincs rájön, hogy csupán egy módon biztosíthatja a csendet és a békességet: el kell lopnia a karácsonyt. de ez nem egészen úgy sül el, ahogy ő azt elképzelte.

Grincs teljes film magyarul rajzfilm

Charlie (Jesse Bradford), a félénk és idealista egyetemi hallgató még soha nem volt szerelmes, míg egy napon meg nem menti egy lány életét. A gyönyörű, ám megfoghatatlan Jordan (Elisha Cuthbert - 24) szokatlan és különc udvarlásra készteti a fiút: egy évre külön válnak és addig érzelmeiket csak el nem küldött levelekben fejezik ki, hogy aztán ismét találkozva, közössen olvassák el azokat. e. Játékidő: 131 perc Kategoria: Dráma, Vígjáték IMDB Pont: 5. 0 Beküldte: anolin Nézettség: 15290 Beküldve: 2011-02-05 Vélemények száma: 4 IMDB Link Felhasználói értékelés: 8, 1 pont / 15 szavazatból Rendező(k): Yann Samuell Színészek: Elisha Cuthbert, Jesse Bradford Austin Basis

A grincs animáció teljes film magyarul

a grincs teljes film magyarul online

A Grincs teljes mesefilm – MeseKincstár

Mesejelszó: Így hívják Grincs kutyusát 🙂 Megfejtésért bökj ide! 😍🤗 Grincs teljesen egyedül él, kivéve kutyáját, Maxot, aki társa a barlangban. A szőrös, zöld lény mindent elkövet, csakhogy ne kelljen érintkeznie az emberekkel. A magának való Grincs napjait azonban a közeli Kifalva lakói zavarják meg, akik minden korábbinál nagyobb karácsonyi ünnepség szervezésével vannak elfoglalva. Grincs ekkor úgy dönt, ellopja a karácsony! Mikulásnak öltözik és elmegy a faluba. Tervébe azonban hiba csúszik, hiszen Cindy-Lou és barátai el akarják fogni a Mikulást, hogy köszönetet mondjanak neki a sok jóért, amit tőle kaptak. Szavazatok 4. 08 ( 247 votes)

Videa

a grincs teljes film magyarul rajzfilm

Rajzfilm

2018 videa

  • A grincs teljes film magyarul letöltés
  • Sony xperia tablet z ár
  • A grincs teljes film magyarul jim carrey
  • 24 2 évad 3 rész dje 2 evad 3 resz videa
  • Grincs teljes film magyarul rajzfilm
  1. Birkir már sævarsson
  2. 36 52 999 801 telefonszám 10
  3. Magyar államkincstár családi pótlék utalás 2020
  4. Beste freunde 2 munkafüzet megoldások online
  5. Star wars 7 teljes film magyarul hd