Yves Saint Laurent Férfi Parfüm | Yves Saint Laurent - Férfi Parfüm - Myparfüm.Hu - Az Én Parf

May 4, 2022, 9:19 pm
  1. Yves Saint Laurent Parfümök - Parfüm Mánia
  2. Yves Saint Laurent YSL L'Homme Deo Stift 75 ml férfi Parfümök - Parfüm Mánia
  3. Yves saint laurent edt férfi 2021 július ajánlatok | ÁrGép ár-összehasonlítás

Akciós EDT / férfi parfüm 22 590 Ft Újdonság EDP Neon / női parfüm 30 520 Ft EDP / férfi parfüm 29 240 Ft EDP Intense / női parfüm 22 200 Ft EDT / női parfüm 23 480 Ft EDP / női parfüm 26 670 Ft 22 630 Ft 35 640 Ft 17 500 Ft 18 140 Ft 26 240 Ft 22 620 Ft 21 340 Ft 28 380 Ft 20 490 Ft

Yves Saint Laurent Parfümök - Parfüm Mánia

yves saint laurent férfi parfüm men

Fejjegyében bergamott, koriander, üröm ésldehidek. Szívjegyében jázmin, muskátli, fahéj, vetiver, pacsuli és szegfű.

Yves Saint Laurent YSL L'Homme Deo Stift 75 ml férfi Parfümök - Parfüm Mánia

A citrusfélék, a tengeri akkord, a bors és a kardamom friss és fűszeres tónusai kombinálódnak a fejillatban. A levendula, a muskátli, a kakukkfű és az alma illatjegyei bontakoznak ki a szívillatban. Yves Saint Laurent La Nuit de L`Homme Eau Électrique - EDT Vůně pro muže La Nuit de L'Homme Eau Électrique značky Yves Saint Laurent upoutá vaši pozornost nezaměnitelnými dřevitými tóny, které v základu tvoří vetiver, cedrové a kašmírové dřevo. Ten doplňuje květinové srdce a ovocná hlava. Yves Saint Laurent La Nuit De L´Homme Le Parfum - EDP La Nuit De L´Homme Le Parfum a Yves Saint Laurent márkától egy fougere-keleti illat férfiaknak, amely a fejillatban magába rejti a bergamot, ánizs, bors illatjegyeit. Szívillata virágos-gyümölcsös, amelyben kibontakoznak a levendula és labdanum akkordjai. Yves Saint Laurent La Nuit De L´Homme L´Intense - EDP Csábító illat férfiaknak Nuit De La L´Homme L´Intense Yves Saint Laurent a figyelmét keleti akkordok, hogy képviselje a férfiasság és erő. Hangok a virágok egészítik ki a vanília és a zsálya.

A BO előcsalogatja azt az érzéki oldalát egy nőnek, ami a mindennapokban könnyedén feledésbe merül. Az energiával teli, magabiztos nők egyenesen oda lesznek ezért a markáns kompozícióért. Kifújás után először a két legfőbb jegy, a rózsabors és a körte érezhető. Hosszan tartó hatásáról azonban a kávé, jázmin, vanília és a klasszikus pacsuli gondoskodnak, melyektől összhatása fűszeres és enyhén virágos. A Black Opium kiváló kiegészítő egy romantikus vacsorára, ezért gyakran nevezik a csábítás illatának is parfümértő körökben. Yves Saint Laurant férfi parfüm Érdekes módon a francia márka legismertebb férfiaknak készített parfümje, az Yves Saint Laurent L'Homme EDT a női illatszerekkel ellentétben egyáltalán nem fűszeres és minden férfinek tetszeni fog, aki a mindennapokban a komfortot és a frissességet szereti. A L'Homme jól passzol egy laza utcai viselethez és egy üzleti megjelenéshez is. A légies illatban azért ott lapul a YSL névjegye és a francia elegancia: a gyömbér és a citrom savassága alatt ibolya, cédrus és szantálfa is meghúzódik, ami igazán hosszantartóvá teszi ezt a parfümöt.

Yves saint laurent edt férfi 2021 július ajánlatok | ÁrGép ár-összehasonlítás

  • Támadá a fehér ház ellen 3 indavideo
  • Mikor választható el a kiscica youtube
  • Közjegyzői díj ingatlan adásvétel 2019
  • Fisher price tanuló kutyusos kocsi
  • Yves Saint Laurent Parfümök - Márka - Parfüm Center
  • Yves saint laurent férfi parfüm rose
  • Férfi - Yves Saint Laurent - Parfüm - Parfum4U
  • Yves saint laurent férfi parfüm foundation
  • Mikor jön a családi pótlék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az a. s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon. További információ Kevesebb információ

Fejjegyei: aldehidek, üröm, koriander, zsálya és bergamot Szívjegyei:... 21 240 Ft-tól Gyártó: Yves Saint Laurent Modell: Black Opium EDP 50ml Tulajdonságok: Célcsoport: női Illatcsoport: orientális-fűszeres Kiadás éve: 2014 Illatösszetevők: pink bors, narancsvirág,... 21 680 Ft-tól 21 ajánlat Yves Saint Laurent Női Parfüm Manifesto L'élixir EDP 50 ml Hagyd, hogy ez a 100%-ban eredeti Női Parfüm Manifesto L'élixir Yves Saint Laurent EDP (50 ml) meglepjen téged, és határozd... 36 715 Ft-tól 2 ajánlat Az Yves Saint Laurent La Nuit de l 'Homme 2009 márciusában jelent meg a piacon. A parfüm az ellentétek és a feszültségek által ihletődött, és már a palack is sugallja, hogy erős összetevőkkel... 17 800 Ft-tól 22 ajánlat Yves Saint Laurent - Libre Intense női 30ml eau de parfum Termék márkája: Yves Saint Laurent Termék gyártója: L'Oreal Illatcsoport: orientális-fougere Illatösszetevők:... 17 490 Ft-tól 10 ajánlat Gyártó: Yves Saint Laurent Modell: Manifesto EDP 30ml Leírás: YSL Manifesto spontán, szabad szellemű és bátor, tele szenvedéllyel és izgatottsággal.

  1. Egynyari kaland 2 evad 6 resz
  2. Bosszúállók ultron kora teljes film
  3. Asztali számítógép windows 10 operációs rendszerrel
  4. Kutyák és macskák a rusnya macska bosszúja videa
  5. Szeret vagy nem szeret teszt 6